כד' סיון תשע"ח

לכבוד חברי המועצה

שלום רב,

הנדון: הזמנה לישיבת מועצה שלא מן המניין

הנך מוזמן/ת לישיבת מועצה שלא מן המניין שתתקיים ביום שני, כח' סיון תשע"ח  11.6.2018 – בשעה 18:00, במשרדי המועצה המקומית.

1. שכונה דרומית (לבקשת סיעת גיא אוני).

התושבים בשכונה מתגוררים באתר בניה כבר תקופה ארוכה בגלל ריבוי הבניה מסביבם. בנוסף לכך פיתוח השכונה מתעכב מסיבות שונות דבר אשר גורם לסבל רב ומיותר לתושבים.  כמובן שיש גם מפגעי בטיחות שמסכנים את המתגוררים בשכונה, אורחיהם ועוברי אורח אחרים. מה גם שהקבלנים ובעלי מקצוע אחרים "נהנים" מחוסר פיקוח ואכיפה בכל הקשור לפינוי פסולת והרחקת מפגעים סביבתיים! לכן אנו מבקשים להביא להחלטה כי:

א. הפקח ימצא ברחובות השכונה לפחות פעם ביום וידאג לסדר הציבורי!

ב. המועצה תדרוש במידי מהמנהל להשלים את המדרכות וכיוצא בזה בכניסות לבתים אשר קבלו טופס איכלוס (4) בתוך זמן קצר של עד 15 יום מיום הוצאת מכתב בנושא ע"י המועצה והעומד בראשה. אם וכאשר הדבר לא יקרה, המועצה תתקין מדרכות וכו' במידי ותבוא חשבון עם המנהל או כל גורם אחר!

1. המחול ובית המוזיקה (לבקשת סיעת גיא אוני)

מאחר וכבר תקופה ארוכה המתנ"ס לא מתפקד כראוי בכל הקשור לקבוצות המחול ובית המוזיקה המועצה תכנס באופן מידי צוות חשיבה אשר יבדוק בין השאר אפשרות העברת פעילותן של הקבוצות הנ"ל תחת חסותה של המועצה (דבר שקיים במועצות שונות בדוגמת מועצה אזורית גליל עליון וכו') והשלכותיו.

הצוות יכלול את היועץ המשפטי למועצה, נציגי הורים, נציג התזמורת , ונציגים מהמתנ"ס והמועצה.

הצוות יגיש מסקנותיו לדיון כבר בישיבת מועצה הקרובה מן המניין המתוכננת ל 26.6

1. אישור אדריכל רונן פלג כמהנדס המועצה (חוות דעת היועץ המשפטי תועבר עד לדיון).

בכבוד רב,

שרונה גנון

מ.מ. מזכיר המועצה

העתק:

הממונה על מחוז הצפון, משרד הפנים, נצרת עלית.

עו"ד אייל נון – יועמ"ש

מבקרת פנים