לתושבים שלום

אלה ההנחיות לתקופה הקרובה, במסגרת המאמצים לשמור את המושבה נקייה מקורונה:

1) הבסיסי ביותר וחשוב מאוד- עטיית מסיכה אף ופה, 😷 שמירה על מרחק שני מטרים וכללי היגיינה.🧴

2) תושב/ת שקיבל/ה הודעה להיכנס לבידוד – אנא עדכנו את מוקד המועצה 106, על מנת שנוכל לסייע על פי הצורך.

3) מסגרות בתי הספר והגנים של החופש הגדול פועלות בהתאם להנחיות משרד החינוך.

4) מועדון מופ"ת ממשיך לפעול במתווה "קפסולות" והנחיות משרד הבריאות.

5) במשרדי המועצה לא תהיה קבלת קהל ממחר, 9.7.2020 . המענה יהיה טלפוני או מקוון. במקרים דחופים ניתן לקבל שירות רק בתיאום מראש עם בעל/ת התפקיד.

6) אנו נפנה לבעלי המרכולים והעסקים לאפשר "שעות זהב" בהם העסקים יהיו פתוחים רק לאוכלוסיית גיל הזהב, ואוכלוסיות בסיכון במושבה. רשימת העסקים האלה תפורסם בתחילת השבוע הבא.

7) גני משחקים ובריכת השחייה סגורים. 🏊🏼‍♀️ לגבי החזרים כספיים – אנו ממתינים להתפתחויות ונעדכן בהמשך.

8) הספרייה פתוחה במתכונת התו הסגול.📚

9) בימים הקרובים נבצע סיור לחידוד הנחיות ואכיפתן בעסקים וברחבי המושבה.

10) פעילויות תרבות ופנאי מוקפאות בשלב זה לשבועיים. אנחנו מארגנים פעילויות תרבות ופנאי חלופיות המתאפשרות לפי ההנחיות.

11) אתר השחזור פועל במגבלות התו הסגול.

12) מיום ראשון, 12.7.2020, המועצה חוזרת לעבודה במתווה של פיצול פיזי של צוותי המחלקות, במטרה לשמור על רצף תפקודי של שירותים מיטביים לתושבים.

13) מוקד 106 של המועצה פעיל 24/7 לכל פנייה.📞

14) מהשבוע הבא נפעיל "קו תמיכה רגשית" מאוייש ע"י אנשי מקצוע, במטרה לתת מענה ותמיכה רגשית לתושבים המתמודדים עם קושי ו/או מצוקה.

ביחד ננצח את הקורונה.
ערב טוב 🌷,