תושבים יקרים,

כמה התגעגענו לשגרה המבורכת. טוב, עוד לא שגרה מלאה, אנחנו נדרשים לשמור מרחק, לעטות מסכה במקום ציבורי, לשמור היגיינה, אבל הכיוון ברור. ובינתיים, זה מה שעשינו השבוע במועצה (ויש גם סרטון מדליק למטה):
גולת הכותרת השבוע הייתה הענקת "תו סגול" למרבית העסקים ברחבי ראש פנה, אחרי שחתמו והצהירו על קיום הנחיות משרד הבריאות.
לקיחת האחריות, על יצירת סביבה בטוחה לציבור, מאפשרת לעסקים לחזור לפעילות מלאה ולהעסיק עובדים. השקענו מאמץ רב ומשאבים בשיווק התו לכל העסקים, ונמשיך בשיווקו אחרי החג, משתי סיבות מרכזיות: הנעת הכלכלה המקומית אחרי העצירה הכפויה, והמשך שמירה על ראש פנה כסביבה בטוחה ונקייה מקורונה.

בתחום המוניציפלי:

נמשכת כל העת שגרת עבודות ניקיון ואחזקה, ולצידם נשלמות עבודות השיפוץ של הבריכה הציבורית והכנת כל הדרוש, לקראת פתיחתה להנאת התושבים– עדיין תחת הגבלות הבריאות- בעוד זמן קצר.שיפוץ בריכת השחיהשיפוץ בריכת השחיה

השירותים החברתיים:

ממשיכים "שגרת קורונה", הכוללת חלוקת מנות אוכל חמות לחברי מועדון מופ"ת ותושבים ותיקים נוספים, קשר טלפוני יזום וטיפול בלקוחות המחלקה, ומתן מענים נוספים, בין היתר לבני נוער בכלל ובמיוחד לכאלה שבסיכון, הנדרשים בעקבות החודשים האחרונים.

חינוך:

חזרנו לפעילות מלאה בגנים, בבתי הספר ובצהרונים. לבני הנוער אנחנו מגייסים מדריכים חדשים לחודשים הקרובים, ומנצלים את ההזדמנות לאחל מזל טוב ובריאות איתנה לרז, מדריכת הנוער שלנו, שיצאה לחופשת לידה.

הספרייה שלנו – מקום טוב להיות בו:

פעילות הספריה חזרה, לשמחתם של רבים. עדיין תחת הגבלות, אבל בקרוב מקווים שם לחזור לראות רק פרצופים מחייכים ולא מסכה, יותר קולות צחקוקים בכל פינה, הורה מנומנם על כורסה ישנה, סטודנטים לומדים, ומחשבים פעילים.

מרכז הצעירים:

ממשיך במיזם ימי ההולדת לוותיקי המושבה, ובחודש יוני יחדש מספר פעילויות מתוכננות שנפסקו, ביניהן קורס צילום, קורס יצירת סרטי דוקו, נטוורקינג, פרויקט "שיר מקומי" ועוד.

לסיום הדיווח השבועי, איך לא, חג השבועות

בגנים ובבית הספר לא הסכימו לוותר על החג. כך גם במרכז הקהילתי לעשרות תושבים וותיקים. בכולם קישטו וטרחו, לבשו לבן, נהנו ממאכלי גבינה, שרו ורקדו.שבועות בגן הילדים

שימרו על בריאותכם, ובריאות יקיריכם.
וכמו שהבטחנו: הסרטון!
חג שמח לכולנו.